Follow us

Η πριγκίπισσα Anne δεν αναμένει "εκπλήξεις" από τη βασιλεία του αδελφού της

Η πριγκίπισσα Anne σε συνέντευξη ανέφερε ότι "δεν είναι καλή ιδέα" ο περιορισμός του μεγέθους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

princess Anne iStock

Η πριγκίπισσα Anne, κόρη της βασίλισσας Elizabeth και αδελφή του βασιλιά Charles, θεωρεί ότι "δεν είναι καλή ιδέα" ο περιορισμός του μεγέθους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση του Καναδά CBC.

"Από τη δική μου οπτική, δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα. Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε", είπε η 72χρονη πριγκίπισσα, αναφερόμενη στα μέτρα που έλαβαν τα Ανάκτορα τα τελευταία χρόνια για να μειώσουν το κόστος διαβίωσης των Windsor. Το σχέδιο "περιορισμού" της βρετανικής μοναρχίας είχε συζητηθεί "σε μια εποχή που υπήρχαν λίγο περισσότερα άτομα" στην οικογένεια, παρατήρησε.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Charles ίσως αποφασίσει να μειώσει τους υπαλλήλους που απασχολούνται στις υπηρεσίες του αλλά και τον αριθμό των μελών της βασιλικής οικογένειας που τον εκπροσωπούν σε επίσημες αποστολές, ώστε να περιοριστεί το κόστος που επωμίζονται οι Βρετανοί φορολογούμενοι.

Η πριγκίπισσα Anne έδωσε αυτήν τη συνέντευξη λίγες ημέρες πριν από τη στέψη του Charles που θα γίνει στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, το Σάββατο. Αναμένεται ότι θα παραστούν χιλιάδες Βρετανοί, τουρίστες και επίσημοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau. Η πριγκίπισσα, 16η στη σειρά διαδοχής, θεωρείται το πιο δραστήριο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού το 2022 συμμετείχε σε 214 επίσημες εκδηλώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ