Follow us

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης | Ο επιχειρηματίας που έγραψε ιστορία τη νύχτα με τη "Νεράιδα" και το "Kitchen bar"

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς "έφυγε" από τη ζωή Στηβ Κακέτσης.

MissBloom TEAM
Στηβ Κακέτσης NDP

Σε ηλικία 73 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, που είχε αφήσει εποχή με το "Kitchen bar" αλλά και το νυχτερινό κέντρο "Νεράιδα".

Ο Στηβ Κακέτσης είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ γνωστός και μάλιστα το όνομά του είχε συνδεθεί με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών και το μαγαζί "Νεράιδα", που είχε γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Μια από τις γυναίκες της ζωής του με την οποία έζησε έναν θυελλώδη έρωτα ήταν και η Άντζελα Δημητρίου.

Πρωτοπόρος στη νυχτερινή Αθήνα

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε πρωτοπόρος στην επιχειρηματικότητα και η γνωστή σε όλους "Νεράιδα" είχε γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Ωστόσο, ο άλλοτε ιδιοκτήτης της πέρασε μεγάλες δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια καθώς τον έπνιξαν τα χρέη, με αποτέλεσμα τα μαγαζιά που διατηρούσε επί σειρά ετών στη μαρίνα Αλίμου να χαθούν.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ