Follow us

Ο Martin Scorsese συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και ανακοίνωσε ταινία για τον Ιησού

''Πλάθω και γράφω σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού'' ανακοίνωσε ο Scorsese κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Βατικανό

Οι καλύτερες cameo εμφανίσεις του Martin Scorsese

Ο Martin Scorsese βρίσκεται σε περιοδεία στην Ιταλία μετά τη συμμετοχή του στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και το Σαββατοκύριακο ο σκηνοθέτης συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει μια ταινία για τον Ιησού.

"Απάντησα στην έκκληση του Πάπα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: πλάθω και γράφω σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού" ανακοίνωσε ο Scorsese κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Βατικανό, σύμφωνα με αναφορές στα ιταλικά ΜΜΕ. "Και πρόκειται να αρχίσω να το κάνω" πρόσθεσε ο σκηνοθέτης, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να είναι η επόμενη ταινία του.

Πριν από την παρακολούθηση του συνεδρίου - με τίτλο "Η παγκόσμια αισθητική της καθολικής φαντασίας" - ο Scorsese και η σύζυγός του Helen Morris συναντήθηκαν με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, σύμφωνα με το Variety.

Το συνέδριο οργανώθηκε από την ιησουιτική έκδοση La Civiltà Cattolica και το πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν. Ο Antonio Spandaro, εκδότης του θρησκευτικού περιοδικού δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια άτυπης συνομιλίας του με τον σκηνοθέτη ο Martin Scorsese έκανε αναφορά στις ταινίες του και σε προσωπικά ανέκδοτα και εξήγησε "ότι τον συγκίνησε η έκκληση του Αγίου Πατέρα "επιτρέψτε μας να δούμε τον Ιησού"".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ