Follow us

Eγκαίνια για την έκθεση έργων τέχνης του Χρύσανθου Πανά

Δυναμικό παρών από το φιλότεχνο κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης στο πλαίσιο της προσεχούς δημοπρασίας από τη VERGOS Auctions

MissBloom TEAM
Χρύσανθος Πανάς, Αλέξανδρος Σαμαράς

Με λαμπερό τρόπο άνοιξε την αυλαία της χθες Πέμπτη 28 Μαρτίου, η έκθεση επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς.

Η έκθεση διοργανώνεται με αφορμή την προσεχή δημοπρασία των συγκεκριμένων έργων από τη VERGOS Auctions ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr.

Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και art installations σύγχρονων δημιουργών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά στα εγκαίνια της έκθεσης, πλήθος φιλότεχνων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Eγκαίνια για την έκθεση έργων τέχνης του Χρύσανθου Πανά
Μαρία Κωνσταντάτου

Γιάννης Κεντ, Σπύρος Πανάς
Γιάννης Κεντ, Σπύρος Πανάς

Στην επερχόμενη δημοπρασία η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 7:00 μμ. στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς περιλαμβάνονται 103 εικαστικές δημιουργίες των Αλέκου Φασιανού, Γιάννη Κόττη, Μανώλη Χάρου, Stephen Antonakos, Μαρίνας Καρέλλα, Πάνου Κοκκινιά, Φίλιππου Φωτιάδη, Marina Vernicos, Νάνου Βαλαωρίτη, Μαρίας Φιλοπούλου και πολλών ακόμη.

Χρύσανθος Πανάς, Αλέξανδρος Σαμαράς
Χρύσανθος Πανάς, Αλέξανδρος Σαμαράς

Όσον αφορά στο φιλανθρωπικό σκέλος της δημοπρασίας, εκ μέρους του Χρύσανθου Πανά και της VERGOS Auctions θα διατεθεί το 20% των συνολικών εσόδων της για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ η οποία για 87 ολόκληρα χρόνια έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, στα 6 Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα.

Χρύσανθος Πανάς, Ελένη Δρακοπούλου
Χρύσανθος Πανάς, Ελένη Δρακοπούλου

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα έχει διάρκεια μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής στη δημοπρασία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vergosauctions.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ