
Το αγαπημένο μυκονιάτικο Bakalo είναι πλέον μέλος της πρωτοβουλίας Aegean Cuisine.

Όσοι έχουν βρεθεί στο Bakalo και έχουν δοκιμάσει τις νοστιμιές του έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα. Φέτος, με το Γιάννη Γαβαλά επικεφαλής της κουζίνας, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αιγαιοπελαγίτικη ταυτότητά του και, χρησιμοποιώντας προϊόντα και συνταγές του Αιγαίου, έγινε μέλος της πρωτοβουλίας Aegean Cuisine (www.aegeancuisine.gr), η οποία γεννήθηκε με σκοπό την αξιοποίηση της ιδιαίτερα πλούσιας αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομία.

Έτσι, με την προσιτή και εύγευστη κουζίνα του, το Bakalo, εκτός από τις γευστικές απολαύσεις που προσφέρει, αφενός ωφελεί την τοπική οικονομία και κοινωνία, στηρίζοντας μικρούς παραγωγούς (γεωργούς, κτηνοτρόφους, παραγωγούς και εμπόρους τοπικών τροφίμων και ποτών), αφετέρου μυεί τους τουρίστες στον ιδιαίτερο τόπο του Αιγαίου.
Bakalo: Λάκκα Χώρας Μυκόνου, τηλ: 22890 78121
www.bakalo.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr