To “Artisanal” στο Sunday Brunch Festival του “The Clumsies”

Αυτό θα είναι το πιο πρωτότυπο brunch που έχουμε δοκιμάσει

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Μέχρι τώρα έχουμε συνδυάσει τα κυριακάτικα brunch με γεύσεις και μυρωδιές από τραγανό μπέικον, ζουμερό burger και αυγά με jamon ή τσορίθο. Αυτή την Κυριακή όμως, έχουμε μία τελείως διαφορετική πρόταση - ένα vegetarian brunch.

Συνεχίζοντας με επιτυχία το Sunday Brunch Festival, το "The Clumsies" παραχωρεί την κουζίνα του στο "Artisanal", ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια των βορείων προαστιών. Ο chef Δημήτρης Δημητριάδης δέχεται την πρόσκληση, καθώς το εστιατόριο δηλώνει με τη σειρά του το παρόν στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, συμμετέχοντας στο πρώτο brunch festival της Αθήνας.

Έτσι, αυτή την Κυριακή στις 28 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Δημητριάδης παρουσιάζει μια πρωτότυπη ιδέα: το 1ο vegetarian brunch menu στην Αθήνα. Μπορεί ένα brunch menu να είναι vegetarian και ταυτόχρονα νόστιμο και ελκυστικό; Μια ματιά στο menu της ημέρας δίνει την απάντηση και πείθει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.