Μπαγιάτικο ψωμί; No more!

Δες πώς μπορείς να κάνεις το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο<br />

Η μυρωδιά, γεύση και αίσθηση του φρέσκου ψωμιού δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Ωστόσο τι γίνεται όταν δεν μπορείς να το απολαύσεις;

Θα σου έχει συμβεί αρκετές φορές να μην προλάβεις να προμηθευτείς φρέσκο ψωμί ή να είναι Κυριακή και να σου έχει μείνει λίγη ποσότητα από τη χθεσινή ημέρα. Τι κάνεις; Η Miss Bloom σου αποκαλύπτει ένα μικρό tip που θα σε κάνει να εκτιμήσεις το μπαγιάτικο ψωμί και να το απολαύσεις με όλη σου τη καρδιά.

Τι πρέπει να κάνεις:
- Ζέστανε το φούρνο σου στους 100 με 100 βαθμούς.
- Πιτσίλισε το ψωμί που θες να καταναλώσεις με λίγο νερό ώστε να είναι ελαφρώς βρεγμένο στην επιφάνεια. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα και αυτό «παπαριάσει».
- Στη συνέχεια βάλε το βρεγμένο ψωμί στο φούρνο για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά.
- Όταν το βγάλεις, το ψωμί θα ζεστό και φρέσκο, με τραγανή κρούστα και μαλακή ψίχα.

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ το!