Μπράουνις τριπλής σοκολάτας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Εσύ που έχεις τρέλα με τη σοκολάτα, απόλαυσε αυτό το μπράουνι με τις 3 σοκολάτες και θα καλυφθείς πλήρως.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Εσύ που έχεις τρέλα με τη σοκολάτα, απόλαυσε αυτό το μπράουνι με τις 3 σοκολάτες και θα καλυφθείς πλήρως.

Μαλακό κέικ χωρίς αλεύρι, Φουντουκόπιτα και μαλακά μπισκότα από αμυγδαλόπαστα

Μπράουνις τριπλής σοκολάτας από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Υλικά

  • 100 γραμμ. λευκή σοκολάτα
  • 100 γραμμ. κουβερτούρα σοκολάτα
  • 100 γραμμ. σοκολάτα γάλακτος
  • 150 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 150 γραμμ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος NOYNOY
  • 150 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • κακάο για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομμάτια τη λευκή σοκολάτα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σταγόνες λευκής σοκολάτας. Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη σοκολάτα γάλακτος με ένα μαχαίρι. Βάζουμε τις δύο ψιλοκομμένες σοκολάτες (κουβερτούρα και γάλακτος) με το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας. Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα 3 αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι για 3΄-4΄ να πυκνώσουν και να κρεμώσουν καλά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε, πάντα ανακατεύοντας, τις λιωμένες σοκολάτες. Τέλος κοσκινίζουμε στο μείγμα το αλεύρι και με σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά, διπλώνοντας το μείγμα. Ρίχνουμε και τα κομμάτια λευκής σοκολάτας. Ανακατεύουμε απαλά. Βουτυρώνουμε καλά μικρό τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20΄. Αφήνουμε για 15΄ να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κακάο.

Συνταγή για Cheesecake Brownie | Δύο αγαπημένοι πειρασμοί σε μια συνταγή