Cheesecake και εκμέκ συναντιoύνται σε ένα πιάτο

To Τσιζμέκ είναι η νέα γλυκιά αμαρτία δια χειρός Ρένας<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


«Το Εκμέκ της Ρένας» κλείνει οκτώ μήνες ζωής και μας προσφέρει μια νέα γεύση για να γλυκάνει το καλοκαίρι μας: το Τσιζμέκ!



Το ελληνικό ανθότυρο (από το παραδοσιακό τυροκομείο Νάκας & Υιοί, στην Αμφιλοχία) συναντά το εκμέκ, υιοθετώντας το μοναδικό καταΐφι από τη Βέροια (της γνωστής, για τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα ζαχαροπλαστικής, βιομηχανίας Μπουσμαλής) και έτσι το ιταλικό cheesecake εξελληνίζεται και ακούει στο όνομα Τσιζμέκ!

Το αποτέλεσμα; Υφάλμυρη γεύση (από το μοναδικό πάντρεμα ανθότυρου και γιαουρτιού) που συνδυάζεται μοναδικά με τη χαρακτηριστικά αγαπημένη βάση καταϊφι και το παχύρρευστο βύσσινο που προστίθεται στο σερβίρισμα!

Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο απολαυστικό γλυκό για τα απογεύματα καλοκαιρινής χαλάρωσης στη βεράντα! Ένα δροσερό, αφράτο, ανάλαφρο και παραδοσιακό γλυκό, με έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες αποτελεί το ιδανικό τελείωμα για κάθε κυριακάτικο γεύμα .

ΤΟ ΕΚΜΕΚ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ Λεωφ.Πεντέλης 98, Βριλήσσια, τηλ. 211 1830489