Follow us

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο

Μια συνταγή για το τέλειο συνοδευτικό και οι οδηγίες για το σωστό τηγάνισμα

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο


Αυτές οι πατάτες λειτουργούν σαν συνοδευτικό αλλά και σαν κυρίως πιάτο με μια πράσινη σαλάτα.

Υλικά για 2 άτομα
Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο

500 γρ. μικρές πατατούλες με τη φλούδα τους
4 κ.σ. Culinesse
3 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
1 κ.γ. θυμάρι φρέσκο ή ξερό
1 κ.σ. δεντρολίβανο φρέσκο
χοντρό αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο  - εικόνα 2
Πλένουμε πολύ καλά τις πατατούλες και τις βράζουμε για 10 λεπτά σε νερό που κοχλάζει. Tις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο  - εικόνα 3
Ζεσταίνουμε το Culinesse σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τις πατάτες. Με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε συνεχώς και προσεχτικά μέχρι να ροδίσουν ωραία οι πατάτες.

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο  - εικόνα 4
Προσθέτουμε το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το σκόρδο και το αλάτι.

Cook No14: Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο  - εικόνα 5
Σερβίρουμε σε ψάθινο καλαθάκι με λαδόκολλα

Tip: Το λίγο βράσιμο στην αρχή κάνει τις πατάτες να μην απορροφούν λιπαρά στο τηγάνι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ