Cook No16: Κοτόπουλο με ντοματίνια και βασιλικό

Μια super ανοιξιάτικη συνταγή που γίνεται στο τηγάνι<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Η τέλεια λύση για ένα γρήγορο δείπνο στο σπίτι

Υλικά για 1 μερίδα


1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε χοντρές λωρίδες
2 κ.σ. Culinesse
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο
χυμό από μισό λεμόνι
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
5-6 μεγάλα φύλλα φρέσκο βασιλικό χοντροκομμένο

αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση


Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Culinesse.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, το μείγμα μπαχαρικών, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί σχεδόν και να ροδίσει.

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε προσεχτικά. Μόλις βγάλουν τα ζουμάκια τους πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Eat Cook Love: Όλες οι συνταγές της Ελένης Ψυχούλη εδώ!