Cook No17: Κρύο μπέργκερ με κοτόπουλο και μαγιονέζα

Μια συνταγή ιδανική για μπουφέ και ανοιξιάτικα καλέσματα<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Ένα burger που τρώγεται κρύο ιδανικό ακόμα και για το lunch break στο γραφείο

Υλικά


1 φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ μήλο σε κυβάκια
χυμό από ½ λεμόνι
1 μικρό καρότο τριμμένο
1 αβγό βραστό σφιχτό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's
1 κ.γ. μουστάρδα Hellmann's
αλάτι-πιπέρι
Ψωμάκια για μπέργκερ

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ


Προσθέτουμε 5 μεγάλες κ.σ. μαγιονέζα Hellmann's



Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζουμε το μείγμα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια