Follow us

Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά

Φέρνει στην Ελλάδα τη νέα τάση που συνδυάζει την περουβιανή με την ιαπωνική κουζίνα

Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά


Φέρνει στην Ελλάδα τη νέα τάση που συνδυάζει την περουβιανή με την ιαπωνική κουζίνα


«Oozora» σημαίνει στα ιαπωνικά «μεγάλος ουρανός»! Με αφορμή το όνομα του, η K Studio δημιούργησε μια εντυπωσιακή σύνθεση από πλάκες MDF, στήνοντας έτσι ένα κλιμακωτό ουρανό. Ο chef Δημήτρης Κατριβέσης μας συστήνει στην τάση Nikkei, με άλλα λόγια fusion art de la table με βάση το sashimi αλλά και το συνδυασμό της Ιαπωνικής με την Περουβιανή κουζίνα.


Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά

Στη δεξιά πλευτά της κουζίνας ο mixologist Γιάννης Σαμαράς δημιουργεί signature cocktails που συμπληρώνουν τις γευστικές προτάσεις του chef.

Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά - εικόνα 2

To Οοzora δημιουργεί ειδικά μενού με τολμηρούς συνδυασμούς σε special βραδιές όπως την Τετάρτη 19/2 όπου ο Δημήτρης Κατριβέσης συνεργάζεται με τον Αθηναγόρα Κωστάκο για ένα μενού 6 πιάτουν που συνδυάζει την ιαπωνική με τη μεσογειακή κουζίνα.

Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά - εικόνα 3

Info: Αγ. Τρύφωνος & Ομήρου, Κηφισιά, 2108018516.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ