Δοκιμάσαμε το μενού του Oozora στην Κηφισιά

Φέρνει στην Ελλάδα τη νέα τάση που συνδυάζει την περουβιανή με την ιαπωνική κουζίνα<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Φέρνει στην Ελλάδα τη νέα τάση που συνδυάζει την περουβιανή με την ιαπωνική κουζίνα


«Oozora» σημαίνει στα ιαπωνικά «μεγάλος ουρανός»! Με αφορμή το όνομα του, η K Studio δημιούργησε μια εντυπωσιακή σύνθεση από πλάκες MDF, στήνοντας έτσι ένα κλιμακωτό ουρανό. Ο chef Δημήτρης Κατριβέσης μας συστήνει στην τάση Nikkei, με άλλα λόγια fusion art de la table με βάση το sashimi αλλά και το συνδυασμό της Ιαπωνικής με την Περουβιανή κουζίνα.




Στη δεξιά πλευτά της κουζίνας ο mixologist Γιάννης Σαμαράς δημιουργεί signature cocktails που συμπληρώνουν τις γευστικές προτάσεις του chef.



To Οοzora δημιουργεί ειδικά μενού με τολμηρούς συνδυασμούς σε special βραδιές όπως την Τετάρτη 19/2 όπου ο Δημήτρης Κατριβέσης συνεργάζεται με τον Αθηναγόρα Κωστάκο για ένα μενού 6 πιάτουν που συνδυάζει την ιαπωνική με τη μεσογειακή κουζίνα.



Info: Αγ. Τρύφωνος & Ομήρου, Κηφισιά, 2108018516.