Η Ελένη Ψυχούλη επισκέφτεται το εστιατόριο "Το 25αράκι" στην Γλυφάδα και μας μεταφέρει την γευστική εμπειρία της! Plus: "Χορταστικές" φωτογραφίες...
Σε μια χώρα όπου τόσα εστιατόρια ανοίγουν για να κλείσουν λίγο αργότερα, το 25αράκι είναι η φωτεινή εξαίρεση δυo παιδιών που εξελίσσονται θεαματικά, επιμένοντας στις δυσκολίες για να σου σερβίρουν τελικά στο πιάτο μια θαλασσινή κουζίνα πολλών αστεριών σε τιμή οικογενειακής ταβέρνας.
Ζεστή ατμόσφαιρα στο χρώμα του ξύλου και του λευκού, το τζαπανίζ σεπαρέ σου επιτρέπει κλεφτές ματιές στην κουζίνα, εκεί όπου ο Βασίλης Σικαλιάς μαγειρεύει τον δημιουργικό θαλασσινό του πλανήτη με ψάρι ελληνικό, άγριο και κυρίως, ημέρας!
Η σούπα από λάπαινα, σφυρίδα και λάδι τρούφας σκορπίνα εξαιρετικά δεμένη, βόμβα νοστιμιάς παρέα με τα σπιτικά ζεστά ψωμάκια και το ντιπ γιαουρτιού με λάιμ.
Το 25αράκι: Αρτέμιδος 3 &Αγ. Ιωάννου, πλ. Εσπερίδων, Γλυφάδα, 2108944112
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr