
Ο Αντώνης μοιάζει να είναι φιλικός και κεφάτος διευθυντής ορχήστρας μιας πελατείας που αποτελείται αποκλειστικά από τους κολλητούς του, αλλά σαν νιόφερτος τελικά θα διαπιστώσεις πως έτσι έχουν εδώ τα χαλαρά θεσσαλωνικιώτικα ήθη.
Η καλύτερη ίσως λύση για θαλασσινά μεζεδάκια στην καρδιά του κέντρου, που θα συνδυάσεις με το ωραιότατο χύμα ρακί τους, με ή χωρίς γλυκάνισο. Από την όχθη της παράδοσης θα δοκιμάσεις τραγανό γόνο καλαμαράκι, λευκή ταραμοσαλάτα με ζεστές πίτες αρωματισμένες με ρίγανη, ψητά μανιτάρια με σάλτσα μουστάρδας, λουκούμι ψητό χταποδάκι, γάβρο και σαρδέλα στη σχάρα κι ένα υπέροχο γάβρο λαδορίγανη, σκουμπρί με κρεμμύδι και ονειρεμένες τηγανητές πατάτες.

Μπουκιά και συχώριο οι πίτες, λεπτές σαν πίτσα, που ψήνονται στα κάρβουνα και γεμίζουν με χόρτα και μυρωδικά της εποχής. Η υπερκινητική Λόλα, ωστόσο, βάζει μια ανησυχία παραπάνω στις κατσαρόλες της και φτιάχνει σαλάτα με τηγανητό σολομό και σύκο, ένα μαγικό χταποδάκι μεθυσμένο με κόκκινη ζωντανή σάλτσα και το γκραν-σουξέ του μαγαζιού, το γαριδοπίλαφο και τη γαριδομακαρονάδα της με σκορδάκι και φρέσκια ντομάτα. Στο τέλος, κέρασμα το σπιτικό τσιζ-κέικ με σος από κόκκινα φρούτα.

Αγαπηνού 10, Θεσσαλονίκη, 2310276201
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr