Εύκολη συνταγή για μικρά ταρτάκια φρούτων

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Από ένα παιδικό πάρτυ μέχρι ένα cocktail party ενηλίκων, τα ταρτάκια φρούτων αποτελούν ένα ιδανικό γλυκό για τον μπουφέ. Η παρακάτω συνταγή είναι τόσο εύκολη που μπορείς να φτιάχνεις τα ταρτάκια ακόμα και όταν δεν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση. Επίσης, θα εκπλαγείς με το πόσο «αθώα» μπορεί να είναι.

Υλικά

Έτοιμη ζύμη για ατομικά ταρτάκια

500 γρ. γιαούρτι παγωμένο πολύ καλά

Φρουτοσαλάτα Del Monte

Αμύγδαλο φιλέ για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ξεπαγώνεις τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίες. Τοποθετείς το κάθε τεμάχιο σε αντικολλητική φόρμα για muffins. Κόβεις τετράγωνα φύλλα λαδόκολλας στις διαστάσεις της ζύμης, τη σκεπάζεις και ρίχνεις όσπρια ή ρύζι.

Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 10 λεπτά. Βγάζεις τα όσπρια ή το ρύζι και τα φύλλα της λαδόκολλας και αφήνεις τις βάσεις να κρυώσουν.

Γεμίζεις με γιαούρτι – χωρίς να ξεχειλίσει – και προσθέτεις μία κ.σ. φρουτοσαλάτα. Γαρνίρεις με αμύγδαλο φιλέ.