Ένα μενού για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο κρασί

The Big Battle από τον chef Olivier Campanha<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

"The Big Battle" από τον chef Olivier Campanha


Ο Ελληνικός αμπελώνας μετά από κάθε τρύγο αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από την μία πλευρά βλέπουμε τις διεθνείς ποικιλίες να δίνουν όλο και καλύτερα δείγματα και από την άλλη οι γηγενείς ποικιλίες κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση.

Παρατηρούμε πως αναβιώνουν ξεχασμένες ποικιλίες που δίνουν πολύ αξιόλογα κρασιά σήμερα. Ποιο είναι το μέλλον για το Ελληνικό κρασί; Οι διεθνείς ή οι γηγενείς ποικιλίες; Ή μήπως και οι δύο εκδοχές; Η απάντηση θα δοθεί μόνο άν έχουμε μία side by side γευστική δοκιμή.


Την Τρίτη 3 Μαρτίου θα έχετε και πάλι την ευκαιρία μέσα από ένα menu 6 πιάτων, alaF&W, να δοκιμάσετε 2 ελληνικά κρασιά σε κάθε πιάτο (σύνολο 12), ένα γηγενούς ποικιλίας και ένα διαθνούς.