Follow us

Family Run: Ο πρώτος αγώνας για όλη την οικογένεια

Στις 27-29 Σεπτεμβρίου στην Αγία Άννα Βόρεια της Εύβοιας

Family Run: Ο πρώτος αγώνας για όλη την οικογένεια

Στις 27-29 Σεπτεμβρίου στην Αγία Άννα Βόρεια της Εύβοιας

Φέτος και για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα ένας αγώνας στον οποίο να συμμετέχει όλη η οικογένεια, γονείς και παιδιά σε μια ομάδα, που αγωνίζονται µαζί σε µια σειρά αθλημάτων αλλά ταυτόχρονα και να δημιουργεί αυτές τις πολύτιµες οικογενειακές στιγµές που όλοι θα αναπολούµε τα επόµενα χρόνια, μυώντας τα παιδιά μας στις χαρές του αθλητισμού, της οµαδικότητας και της ευγενούς άµιλλας. Ο Family Run, ο οποίος δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό τον σκοπό.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η καθιέρωση ενός αγώνα – θεσµού, στα πρότυπα αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων. Ο αγώνας δεν θα περιορίζεται στο αγωνιστικό µόνο κοµµάτι αλλά και σε πλήθος άλλων παράλληλων δραστηριοτήτων, µε εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ο αγώνας θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικά µέρη της χώρας µας µε στόχο µεταξύ άλλων την γνωριμία µε περιοχές φυσικού και ιστορικού ενδιάφεροντος, την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών, αλλά και την παροχή βοήθειας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ο 1ος Family Run θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια!


Family Run: Ο πρώτος αγώνας για όλη την οικογένεια

Πρόκειται για το πρώτο μαζικό, αθλητικό, οικογενειακό event με αγώνες:
-τρεξίματος(διαφορετικές κατηγορίες)
-ποδηλάτου
-canoe – kayaκ

Κεντρική ιδέα στη διοργάνωση είναι η συμμετοχή των γονιών μαζί με τα παιδιά τους και ως εκ τούτου ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ομαδική/οικογενειακή συμμετοχή. Για αυτό το λόγο, τα αγωνίσματα και οι διαδρομές σχεδιάζονται από έμπειρους προπονητές παράλληλα με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και με ηλικιακές κατηγορίες για τα παιδιά που ξεκινούν από 3 μηνών έως 16 χρονών. Στόχος είναι η βράβευση όλων των συμμετεχόντων.

O αγώνας απευθύνεται σε οικογένειες µε την ευρύτερη σηµασία της λέξης και σε όλους τους πιθανούς συνδυασµούς. Μπορεί να συµµετάσχει ένας γονέας µε ένα παιδί, δύο γονείς µε ένα παιδί, δύο γονείς µε δύο παιδιά, πολύτεκνες οικογένειες, µονογονεϊκές οικογένειες, νονοί µε βαφτιστήρια, θείοι και θείες µε ανίψια, παππούδες και γιαγιάδες µε εγγόνια κ.α.

Χρυσός Χορηγός του αγώνα είναι η MEΛΙΣΣΑ με τα pasta kids που έχει συνδέσει πλέον το όνομά της με την υποστήριξη δρομικών αγώνων που δίνουν του σύνθημα ενός υγιεινού τρόπου διαβίωσης και διατροφής.

Eπίκεντρο των εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ως Χορηγός Φιλοξενίας θα αποτελεί το ξενοδοχείο THALATTA μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH), το οποίο έχει καταφέρει να συνδυάζει το μοντέρνο design και αισθητική που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, με την παροχή εκείνων των υπηρεσιών που το καθιστούν ως ιδανικό οικογενειακό προορισμό.

Family Run: Ο πρώτος αγώνας για όλη την οικογένεια - εικόνα 2

Υποστηρικτής του Αγώνα ο εμβληματικός προορισμός για όλες τις οικογένειες της χώρας και όχι μόνο το αγαπημένο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις εντάσονται και μαθήματα πρώτων βοηθειών στο νερό για γονείς από την ομάδα των ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas καθώς και ένα μικρό σεμινάριο για την εκπαίδευση των παιδιών από την κα Αγγελική Παππά ιδρύτρια του μοναδικού εξειδικευμένου και καινοτόμου κέντρου για την εκμάθηση αγγλικών σε μαθητές με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες του I LOVE DYSLEXIA.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Family Run στο Facebook ή το site www.familyrun.gr
Τ
Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

To αγωνιστικό πρόγραμμα κυριολεκτικά θα καλύπτει όλες τις ηλικίες. Θαέχει 200 μέτρα με γονείς και παιδιά να τρέχουν μαζί χέρι χέρι. Μετά αγώνας 1200 μέτρων με παιδικά καροτσάκια για βρέφη και μικρά παιδάκια έως 3 ετών. Αγώνας για παιδιά 7 και 8 και 9 ετών που θα κάνουν την ίδια διαδρομή και παιδιά μεγαλύτερα που θα κάνουν μία διαδρομή μεγαλύτερη τρέχοντας. Θα έχει ποδήλατο για παιδιά και γονείς που θα κάνουν πέντε χιλιόμετρα

Απόγευμα του Σαββάτου θα έχει καγιάκ στην πισίνα του Κάμπινγκ για μικρά παιδιά μέχρι 10 ετών με τη βοήθεια σε κάποιες περιπτώσεις γονιών και ναυαγοσωστών. Ποδήλατο για μικρά παιδιά που θα ξεκινήσουν από την παραλία του ξενοδοχείου και σημείο εκκίνησης όλων των αγώνων προς το παραλιακό χωριό της Αγίας Άννας και επιστροφή από το χώμα κάνοντας κύκλο. Επίσης παιδιά λίγο μικρότερα θα κάνουν ποδήλατο 500 μέτρα από το σημείο εκκίνησης ένα γύρο και τερματισμό στην παραλία από το χώμα.

Το Σάββατο θα έχει και μία προπόνηση για ενήλικες 5 και 10 χιλιομέτρων που θα γίνει σε χωμάτινη διαδρομή από τις 4 έως τις 5.30. Το Σάββατο βρ’αδυ θα διοργανωθεί το MEΛΙΣΣΑ PASTA NIGHT για όλους τους συμμετέχοντες
Την Κυριακή το πρωί θα έχει τρέξιμο για γονείς και παιδιά σε σκυτάλη. Θα ξεκινήσει ένας μεγάλος και θα εναλλάσσονται με παιδιά ανάλογα με τις οικογένειες. Θα είναι για 1500 μέτρα με τετραμελείς οικογένειες. Και θα έχει και καγιάκ για μεγάλους στη θάλασσα και κολύμπι ανάλογα με τον καιρό για 50 μέτρα γονείς και παιδιά.
Το μεσημέρι θα ακολουθήσουν οι απονομές και θα γίνει η τελετή λήξης του τριημέρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ