Fondue σοκολάτας με φρούτα από τον Λαζάρου

Ετοιμάζουμε τα επιδόρπια του πασχαλινού τραπεζιού με βάση τη σοκολάτα! Ο αγαπημένος μας master chef μας αποκαλύπτει τα μυστικά του για συνταγές με σίγουρη επιτυχία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ




ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ FONDUE


600 γρ. γάλα
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
Ποικιλία φρούτων κομμένα σε μικρά κομμάτια
10 τμχ. ξυλάκια για σουβλάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το γάλα μαζί με τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε το μίγμα αμέσως στην κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να λιώσει όλη η κουβερτούρα.
Σερβίρουμε το μίγμα στο μπολ.
Περνάμε τα κομματάκια φρούτων στα ξυλάκια και βουτάμε στο fondue

Tip: To Fondue πρέπει να σερβίρετε ζεστό.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ή να συνδυάσουμε τα φρέσκα φρούτα με ξηρά φρούτα της αρεσκείας μας.

Διάβασε Επίσης
ΚΟΡΜΟΣ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ