
Yλικά
1 κιλό γαλέος κομμένος σε φέτες
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
κουρκούτι για το πανάρισμα
σκορδαλιά
Eκτέλεση
Αγοράζουμε το γαλέο από το ψαράδικο γδαρμένο και κομμένο σε φέτες με πάχος ενός ή δυο δαχτύλων. Τις πλένουμε πολύ καλά, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Βουτάμε κάθε φέτα του γαλέου σ’ ένα πηχτό κουρκούτι (με αλεύρι, λίγο νερό και λίγο μπέικιν) και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι. Σερβίρουμε με πατζάρια σαλάτα και σκορδαλιά.
Πηγή: Πολίτικη κουζίνα της Λωξάντρας - Τηλεθεατής
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr