Γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες του κόσμου στο nice n easy

Κάθε Πέμπτη με την υπογραφή του Χρήστου Αθανασιάδη

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Τα organic bistro nice n easy στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, σε «ταξιδεύουν» κάθε Πέμπτη με έθνικ πιάτα ημέρας, στις «κουζίνες του κόσμου». Κάθε μήνας και ένα διαφορετικό αφιέρωμα, κάθε Πέμπτη μια διαφορετική χώρα, μια διαφορετική περιοχή. Για το μήνα Μάρτιο σε προσκαλούν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ο chef Χρήστος Αθανασιάδης και η ομάδα του μαγειρεύουν συνταγές από την Αργεντινή, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Περού και τη Χιλή και παντρεύουν τις ποιοτικές πρώτες ύλες και τα υψηλής αξίας προϊόντα της οργανικής κουζίνας των nice n easy με την πολυπολιτισμικότητα της λατινοαμερικάνικης γαστρονομίας.

Chorizo από την Αργεντινή, μεξικάνικες πικάντικες σπεσιαλιτέ με φασόλια και καλαμπόκι, tortillas και gorditas, μάνγκο, παπάγια, αβοκάντο, ανανά και άλλα εξωτικά φρούτα από τη χώρα της σάμπα τη Βραζιλία, αλλά και περίφημα περουβιανά πιάτα που βασίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε φρέσκα και απλά προϊόντα, όπως το καλαμπόκι, η γλυκοπατάτα, η maca, τα φασόλια και η κόκκινη πιπεριά σε μοναδικούς γαστρονομικούς συνδυασμούς, θα «ταξιδέψουν» τους οπαδούς των έθνικ γεύσεων. Η κουζίνα των χωρών της Λατινικής Αμερικής συνδυάζει τις τοπικές παραδόσεις με τις αποικιακές επιρροές των Ιταλών των Ισπανών και των Πορτογάλων και τις αφρικανικές και ασιατικές επιδράσεις.

Info

Organic Bistros Nice n Easy

Ομήρου 60 &Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ. 210 3617201

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά , τηλ. 210 8082014