Υλικά
Για το παντεσπάνι:
4 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι φαρίνα
50 γρ. κακάο
85 γρ. βούτυρο
50 γρ. εσπρέσο
2 κ.γ. λικέρ
Για την κρέμα:
3 αυγά χωρισμένα
50 γρ. ζάχαρη
175 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
Η συνταγή για μία γιορτινή σοκολατόπιτα.
Για το παντεσπάνι:
4 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
100 γρ. αλεύρι φαρίνα
50 γρ. κακάο
85 γρ. βούτυρο
50 γρ. εσπρέσο
2 κ.γ. λικέρ
Για την κρέμα:
3 αυγά χωρισμένα
50 γρ. ζάχαρη
175 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος