Gourmet Ρεβεγιόν στο Sale & Pepe

Για τους λάτρεις των gourmet βόρειο -ιταλικών γεύσεων το Sale&Pepe έχει το τέλειο εορταστικό μενού.

ΓΡΑΦΕΙ: NAFSIKA MAVROMOUSTAKOU

Για τους λάτρεις των gourmet βόρειο - ιταλικών γεύσεων το Sale&Pepe έχει το τέλειο εορταστικό μενού.

Το Sale&Pepe ετοιμάζει μοναδικές γαστριμαργικές εκπλήξεις για το φετινό ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τη συνοδεία εκλεκτών οίνων από το πολυβραβευμένο του κελάρι. Η βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων ξεκινά με ένα ποτήρι Prosecco di Valdobbiadene με τη συνοδεία ενός απεριτίφ arancini ψαριού, canapes από γαρίδες, μαύρη τρούφα και μικρά λαχανικά in Bellavista, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει Βελουτέ από Σπαράγγια, Ravioli γεμιστά με κολοκύθα και τυρί Σπηλαίων, με βούτυρο και θυμάρι, Cannelloni γεμιστά με μπρόκολο, φιλέτο γλώσσα και μανιτάρια εποχής, επιλογή από Φιλέτο από μοσχαράκι, με αυγό ορτυκιών, μαύρη τρούφα από την Norcia και πουρέ γλυκοπατάτας ή Caciucco alla Livornese: Ψάρι Ημέρας, γαρίδες, σουπιές και θαλασσινά με ελαφρά πικάντικη σάλτσα τομάτας. Τέλος, επιλέγουμε μεταξύ Κρέμας Mascarpone με φρούτα του δάσους ή Fondant σοκολάτας με sorbet πορτοκαλιού.


Ο σεφ Ivan Ottaviani

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ξεκινάμε με ένα ποτήρι Kyr Royal, συνοδεία «γούρικων» γεύσεων για να συνεχίσουμε με special Ουρές από καραβίδες, με αγκινάρες, lime και μαντζουράνα. Για Δεύτερο Πιάτο επιλέγουμε Cappellacci με αστακό, ratatouille από μικρά λαχανικά και ragout θαλασσινών ή Ravioli γεμιστά με Τυροβολιά Μυκόνου, ανθότυρο και σπανάκι, τυρί Σπηλαίων και μαύρη τρούφα από τη Norria και για Κυρίως, Άγριο Λαβράκι με μαριναρισμένο φινόκιο και αυγοτάραχο ή Φασιανός με γέμιση από μανιτάρια εποχής σε Fondue alla piemontese. Η χρονιά κλείνει με Ζεστό souffle από αχλάδια και σοκολάτα με sauce Balsamico x.o. ή Παραδοσιακό panettone, γεμιστό με creme patissier.

(Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 86€ το άτομο/ ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 86€ το άτομο)

SALE & PEPE: Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102