Hot Dog μακαρονάδα με πέστο λιαστής ντομάτας

Μια εύκολη συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας. <br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Μια εύκολη συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.


Πηγή: coolartisan.net


Υλικά


500 γρ. σπαγγέτι
8 λουκάνικα φραγκφούρτης
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
200 γρ. πέστο λιαστής ντομάτας (Kάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή για σπιτικό πέστο λιαστής ντομάτας)


Εκτέλεση


Κόβουμε τα λουκάνικα Φραγκφούρτης σε κομμάτια με μήκος περίπου 3 εκατοστά.
Περνάμε με προσοχή λίγα μακαρόνια από το κάθε κομμάτι λουκάνικο και τα αραδιάζουμε σε ένα πιάτο.
Σε κάθε “σουβλάκι” βάζοουμε 3-4 κομμάτια λουκάνικου.
Στη συνέχεια βράζουμε τα “σουβλάκια” σε άφθονο αλατισμένο νερό.
Θα χρειαστείς λίγα λεπτά περισσότερο από όσό αναγράφει η συσκευασία γιατί στο σημείο που είναι περασμένα τα λουκάνικα δεν θα βράσουν τόσο εύκολα.
Στη δική μου περίπτωση τα μακαρόνια ήθελαν 6 λεπτά βράσιμο και εγώ τα άφησα 9.
Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε με τρεχούμενο νερό από τη βρύση και τα τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα με το βούτυρο.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το πέστο λιαστής ντομάτας.
Τα σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.