Follow us

Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις

Το όνειρο κάθε λάτρη του interior design στην καρδιά της Αθήνας.

NJV Athens Plaza - Presidential Suite H (11)

Το NJV Athens Plaza, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία που βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του πολυτέλεια μέσα από μία σειρά δωματίων και σουιτών με υπέροχο design και σύγχρονη αισθητική. Αυτό ακριβώς υπόσχεται η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου η οποία θα ενθουσιάσει κάθε λάτρη του interior design.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης αναβαθμίζεται στα υψηλότερα επίπεδα της σύγχρονης αισθητικής και οι υποδομές της εκσυγχρονίζονται. Πρωταρχικός στόχος του σχεδιασμού η διαμόρφωση ενός φιλόξενου χώρου, ο οποίος παράλληλα θα αποτελεί παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε σύγχρονου ταξιδιώτη.

Η ανακαίνιση ξεκίνησε από τα δάπεδα όλων των χώρων. Συγκεκριμένα, επιστρώθηκαν με νέο δρύινο πάτωμα, σε ειδικούς σχηματισμούς, ενώ στα δάπεδα και τους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν νέες μαρμαροστρώσεις σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Οι γκρι – μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με μαρμάρινες, μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ένα ιδανικό σκηνικό για τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα διάσημων οίκων.

Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις

Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός με φωτιστικά επώνυμων εταιρειών, οι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους αλλά και η κουρτίνα τύπου wave σε όλο το μήκος των ανοιγμάτων αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα. Όλες οι ξύλινες επενδύσεις και τα έπιπλα της σουίτας (ντουλάπες, έπιπλα γραφείων, εντοιχισμένα φωτιστικά) έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατασκευαστεί από την μελετητική ομάδα της εταιρείας AIRTEC αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο.

Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις - εικόνα 2
Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις - εικόνα 3

Ταυτόχρονα εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο μέσω ΚΝΧ. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα μέσω τοπικών διακοπών, με δυνατότητα σεναρίων και αυξομείωσης της έντασης του φωτός, ενώ υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο μέσω tablet (iPad) από οποιαδήποτε σημείο του χώρου.

Στο καθιστικό εγκαταστάθηκε σύγχρονο ηχητικό σύστημα, ιδιαίτερα καλαίσθητο και πρακτικό, με δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, TV, USB κλπ).

Σε συγκεκριμένους χώρους, στο καθιστικό και τα δωμάτια, έχουν εγκατασταθεί θέσεις εργασίας αποτελούμενες από ρευματοδότες όλων των τύπων και πρίζα δικτύου Data. Το δίκτυο ασθενών ρευμάτων περιλαμβάνει πυρανίχνευση, τηλέφωνο, WiFi, smart TV σε κάθε χώρο καθώς και button emergency στα WC. Επίσης, εγκαταστάθηκε νέο σύγχρονο σύστημα κλιματισμού (μέσω κρυφών μονάδων στις ψευδοροφές) ενώ ταυτόχρονα παρέχεται φρέσκος αέρας μέσω εναλλάκτη και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επίτευξη επιθυμητών επιπέδων ηχομόνωσης εντός του χώρου, λόγω της χρήσης του.

Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις - εικόνα 4
Η ανανεωμένη προεδρική σουίτα του NJV Athens Plaza σε περιμένει να την ανακαλύψεις - εικόνα 5

Την αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και την κατασκευή της προεδρικής σιούτας καθώς και των 2 πιλοτικών deluxe δωματίων του NJV Athens Plaza ανέλαβε με εντυπωσιακή αρτιότητα καθώς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC η οποία αναλαμβάνει έργα υψηλών προδιαγραφών όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες. Η μελέτη φωτισμού έγινε σε συνεργασία εταιρεία CPLD.

Ζήσε και εσύ την απόλυτη εμπειρία που προσφέρει το Athens Plaza Hotel με την πιο όμορφη minimal αισθητική και την καλύτερη θέα της Αθήνας.

info

NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α', 2 Πλατεία Συντάγματος

(τηλ. επικοινωνίας 210 33 52 400)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ