Η Ελένη Ψυχούλη μαγειρεύει βήμα βήμα Κοτόπουλο με πορτοκάλι

Μας ξεναγεί σε μια ταβέρνα με προδιαγραφές πεντάστερης κάβας και σε ένα<span id="bodyltl"> αυθεντικό μπακάλικο στο Χαλάνδρι</span><br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Μας ξεναγεί σε μια ταβέρνα με προδιαγραφές πεντάστερης κάβας και σε ένα αυθεντικό μπακάλικο στο Χαλάνδρι


Η Ελένη μαγειρεύει ένα πορτοκαλάτο κοτόπουλο και μας αποκαλύπτει βήμα βήμα τα μυστικά για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Δες εδώ τη συνταγή και όλες τις φωτογραφίες.

Μας μαθαίνει μια μυστική διεύθυνση της Κηφισιάς, τον Τηλέμαχο, μια ταβέρνα με προδιαγραφές πεντάστερης κάβας και ντεκό που δεν το είχες ποτέ ταυτίσει με ένα παϊδάκι. Διάβασε περισσότερα εδώ

Και μας ξεναγεί στο Μέλι Γάλα, ένα αυθεντικό μπακάλικο στο Χαλάνδρι που ξέρει να επιλέγει το καλύτερο για την πελατεία του. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.