Η Ελένη Ψυχούλη μας δίνει τη συνταγή για Μπουγάτσα της στιγμής

Ανακαλύπτει ένα οικολογικό κρεοπωλείο στα Πετράλωνα και δοκιμάζει καρπάτσιο με μύδια και ελληνικά φύκια 

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Ανακαλύπτει ένα οικολογικό κρεοπωλείο στα Πετράλωνα και δοκιμάζει καρπάτσιο με μύδια και ελληνικά φύκια

Αυτή την εβδομάδα η Ελένη μας ετοιμάζει μπουγάτσα στη στιγμή, μια πεντανόστιμη συνταγή που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο. Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις φωτογραφίες βήμα - βήμα.
Ανακαλύπτει μια οικονομική ψαροταβέρνα στις Τζιτζιφιές και δοκιμάζει ταραμοσαλάτα με τραγανές πιτούλες, καρπάτσο με μύδια και ελληνικά φύκια, σεβίτσε μαγιάτικου με περγαμόντο, αβγά ψαριών σοτέ-τύφλα να’χει το χαβιάρι-, ασκολίμπροι με συκώτι πεσκανδρίτσας και χταποδοκεφτέδες. Δες περισσότερα εδώ

Τέλος, επισκέπτεται ένα οικολογικό κρεοπωλείο στα Πετράλωνα αφιερωμένο στα ναξιώτικα προϊόντα. Μάθε περισσότερα εδώ