Follow us

Η γαστρονομική αντεπίθεση της πίτσας

Τι συμβαίνει και κινούμαστε στους ρυθμούς της ντομάτας San Marzano, των blends από εκλεκτά αλεύρια και των ποιοτικών toppings;

Η γαστρονομική αντεπίθεση της πίτσας

Οι εποχές της καναδικού τύπου πίτσας –ναι, εκείνης που ψηνόταν σε βαθιά ταψιά, είχε έντονο ψωμένιο σώμα και πνιγόταν στο λάδι– τελείωσαν. Ευτυχώς για όλους, έχουν περάσει για τα καλά. Στην ελληνική γαστρονομική πραγματικότητα και πολύ περισσότερο στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή έχει παρουσιαστεί εσχάτως ένα πιο κατατοπιστικό και ασφαλώς πιο νόστιμο πρόσωπο της πίτσας: Εκείνη που μπορεί να καταναλωθεί χωρίς να κάνει όργια στο στομάχι σου.

Πλέον στην πρωτεύουσα μπορείς να βρεις αρκετές και αξιόλογες επιλογές, που ικανοποιούν κάθε γούστο, ίσως και πολύ περισσότερες από όσες θα περίμενες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως –ειδικά τον τελευταίο χρόνο– ένα pizza spot εμφανίζεται σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ