Η συνταγή για τα πιο εύκολα μελομακάρονα

Tip | Το ψιλό σιμιγδάλι κάνει τις σιροπιαστές ζύμες πιο αφράτες.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

800 γρ. μαλακό αλεύρι

250 γρ. ψιλό σιμιγδάλι

250 ml καλαμποκέλαιο

250 ml ελαιόλαδο

125 γρ. ζάχαρη

250 ml χυμό πορτοκαλιού

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

60 ml μπράντι

2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

1 κουτ. γλυκού σόδα

1 κουτ. γλυκού κανέλα

τριμμένη καρυδόψιχα για το σερβίρισμα

Για το σιρόπι

750 ml νερό

750 γρ. ζάχαρη

750 γρ. μέλι

1 πορτοκάλι

Δες την εκτέλεση στο Tasty-guide.gr