Η συνταγή για το πιο νόστιμο, αυθεντικό Pico de Gallo

Τα θα φτιάξουμε σήμερα;

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

2 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε μικρούς κύβους

1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

3 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο

1/2 πιπεριά jalapeno, ψιλοκομμένη

χυμό από μισό lime

1 πρέζα σκόνη σκόρδου

1 πρέζα κύμινο

αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετείς τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το κόλιαντρο, την πιπεριά και τον χυμό lime σε ένα μπολ.

Ανακατεύεις.

Προσθέτεις τη σκόνη σκόρδου, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.

Ανακατεύεις και πάλι, καλά.

Τοποθετείς στο ψυγείο για 3 ώρες πριν σερβίρεις.

Πηγή | Tasty-guide.gr