Κέρδισαν το πρώτο βραβείο στη Εcotrophelia 2011
Παριζάκι με βάση τα θαλασσινά, είναι η νέα γαστριμαργική δημιουργία ομάδας φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό καινοτόμων προϊόντων στα τρόφιμα (Εcotrophelia 2011).
Μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών ΒιομηχανιώνΤροφίμων Ευάγγελος Καλούσης, είπε ότι η βιομηχανία τροφίμων έχει υποστεί το μικρότερο πλήγμα σε σχέση με άλλους κλάδους. Αντίθετα, βουτιά έχουν υποστεί οι πωλήσεις τροφίμων για τον κλάδο της εστίασης.
Ελπίζουμε γρήγορα να βρει το δρόμο του για τα super markets.