Κορμός σοκολάτα – τριαντάφυλλο

Εύκολα, γρήγορα και απλά.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

Για το κέικ

400 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια

1 σφηνάκι λικέρ ή σιρόπι τριαντάφυλλο ή ροδόνερο

3-4 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

250 γρ. βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου

5 αυγά

1½ φλιτζ. ζάχαρη

500 γρ. φαρίνα

2 βανίλιες

1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

Για τη μους - γλάσο

200 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια

350 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

2 κ.σ. λικέρ τριαντάφυλλο ή ροδόνερο

Δες την εκτέλεση στο Tasty-guide.gr