Κρέμα τυριού με μπισκότα

Από τον Στέλιο Παρλιάρο<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Από τον Στέλιο Παρλιάρο


Μερίδες: 4
Προετοιμασία-παρασκευή: 10΄

Υλικά


300 γρ. τυρί κρέμα
30 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
8 μπισκότα της αρεσκείας μας (π.χ. πτι-μπερ, μιράντα, digestive)

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα με τα χέρια μας σε μικρότερα κομμάτια και τα μοιράζουμε σε 4 ποτήρια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με μια κουτάλα το τυρί με τη ζάχαρη και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας απαλά έως ότου το μείγμα αρχίσει να δένει. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα κορνέ και το μοιράζουμε στα ποτήρια, πάνω από τα μπισκότα. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως, αλλιώς διατηρούμε τις κρέμες στο ψυγείο.