Μολύβια από σοκολάτα

Η συνεργασία του ιαπωνικού studio design με τον ζαχαροπλάστη Hironobu είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις.<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΕΛΛΥ ΔΕΣΥΠΡΗ

Η συνεργασία του ιαπωνικού studio design με τον ζαχαροπλάστη Hironobu είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις.

Ο δαιμόνιος Ιάπωνας patissier Tsujiguchi Hironobu, πασίγνωστος για τα καταστήματά του, Mont St. Claire και Le Chocolat de H. Tsujiguchi, επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά δημιουργώντας το γλύκισμα-όνειρο κάθε μαθητή και υπαλλήλου γραφείου.



Για να υλοποιήσει αυτή του την έμπνευση απευθύνθηκε στον master του ιαπωνικού design, Nendo και η συνεργασία τους κατέληξε σε αυτό που με δύο λέξεις μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως "σοκολατένια μολύβια". Η ιδέα πίσω από το design είναι πώς το πιο άχρηστο κομμάτι ενός συνηθισμένου μολυβιού, το ξύσμα, γίνεται τώρα το πιο πολύτιμο.




Πολλά διαφορετικά μείγματα κακάο χρησιμοποιήθηκαν για τα σοκολατένια μολύβια, με διαφορετική ένταση και επίγευση ιδανικά για κάθε λάτρη της σοκολάτας. Το πρωτότυπο επιδόρπιο σερβίρεται πάντα με μία...ξύστρα σε μία πιατέλα ειδικά σχεδιασμένη για αυτό από το studio Tobodesign.