Δοκίμασε τα power balls σήμερα!
Τεμάχια 12
Χρόνος: 30 λεπτά + ψυγείο
- 60 γρ. νιφάδες κινόα
- 40 γρ. κόκκινη κινόα, ξεπλυμένη και στραγγισμένη
- 90 γρ. ωμά αμύγδαλα με τη φλούδα, χοντροσπασμένα
- 1 κ.γ. λάδι καρύδας
- 30 γρ. τριμμένη καρύδα
- 40 γρ. φουσκωμένη κινόα Δες τη συνταγή εδώ
- 40 γρ. πασατέμπο
- 40 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα, ψιλοκομμένα
- 40 γρ. κράνμπερι
- 60 γρ. σταφίδες
- 3 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμνου
- 3 κ.σ. βιολογικό λάδι καρύδας, λιωμένο
- 3 ασπράδια από μεγάλα αβγά, ελαφρά χτυπημένα
Εκτέλεση
1 Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώσε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
2 Βάλε τις νιφάδες, τους σπόρους και τα αμύγδαλα στη λαμαρίνα, ανακάτεψέ τα με 1 κ.γ. από το λάδι καρύδας και ψήσε τα στο φούρνο ανακατεύοντας μια δυο φορές. Ψήσε τα για περίπου 7-10 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.
Δες την συνέχεια του άρθρου στο Shape.gr