Η τηλεοπτική παρτενέρ του Στέλιου Παρλιάρου, Εβίτα Παπαχαραλάμπους, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με 20 διαφορετικές συνταγές για λαχταριστά μπισκότα.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί με τον Τηλεθεατή το νέο βιβλίο της Εβίτας Παπαχαραλάμπους με θέμα τα "Μπισκότα". 20 διαφορετικές συνταγές όπως μπισκότα φουντουκιού με σοκολάτα, Cookies λεμονιού με λευκή σοκολάτα, cookies με σοκολάτα και μέλι, κουλουράκια σμιρνέικα, μπισκότα βουτύρου με σοκολάτα γάλακτος, μπισκότα αμυγδάλου με μαρμελάδα βερίκοκο, μπισκότα με καρύδα και λευκή σοκολάτα, σαλιγκάρια με κανέλα και πολλές ακόμα.
Το τεύχος με τα μπισκότα θα σου ανοίξει σίγουρα την όρεξη! Η Εβίτα Παπαχαραλάμπους κάθε μήνα θα ασχολείται και με ένα διαφορετικό θέμα Ακολουθούν τα κέικ και πολλές ακόμα γλυκές εκπλήξεις.
Όπως λέει η ίδια στον Τηλεθεατή: «Πρόσεξα να είναι πρακτικά εύκολες οι συνταγές, αλλά παράλληλα να έχουν και μια δημιουργικότητα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να κάνεις κάτι διαφορετικό με εύκολο τρόπο. Κι αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε, να γίνει η ζαχαροπλαστική λίγο πιο απλή, ώστε να μπορεί κάποιος που δεν έχει τις άπειρες γνώσεις και όλα τα εργαλεία, να φτιάξει σπίτι του γλυκά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Θα υπάρχουν βέβαια και κάποιες συνταγές που είναι λίγο πιο περίπλοκες, γιατί πρέπει να υπάρχουν κι αυτές».
Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη ζαχαροπλαστική «Eίναι η... μετά Παρλιάρου εποχή στην Ελλάδα. Έχει αλλάξει τελείως όλο το κομμάτι της ζαχαροπλαστικής και ο κόσμος δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον» λέει η Εβίτα.
«Νομίζω πως σιγά σιγά οι νέες γυναίκες μπαίνουν πιο εύκολα στην κουζίνα τους για να φτιάξουν γλυκά γιατί η ζαχαροπλαστική έχει προβληθεί πια αρκετά. Παλιότερα όλοι θεωρούσαν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, κάτι βέβαια που δεν ισχύει και ο κόσμος το κατάλαβε αυτό».
Οι συνταγές της Εβίτας είναι βέβαια αρκετά απλές και εύκολες "Για μένα τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να αποδομήσεις τους κανόνες του. Αν το καταφέρεις αυτό, θα καταλάβεις και πώς λειτουργεί. Δύσκολο είναι να αλλάξει κάποιος λογική, ότι δηλαδή δεν μαγειρεύει, αλλά κάνει ζαχαροπλαστική».
«Νομίζω πως σιγά σιγά οι νέες γυναίκες μπαίνουν πιο εύκολα στην κουζίνα τους για να φτιάξουν γλυκά γιατί η ζαχαροπλαστική έχει προβληθεί πια αρκετά. Παλιότερα όλοι θεωρούσαν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, κάτι βέβαια που δεν ισχύει και ο κόσμος το κατάλαβε αυτό».
Οι συνταγές της Εβίτας είναι βέβαια αρκετά απλές και εύκολες "Για μένα τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να αποδομήσεις τους κανόνες του. Αν το καταφέρεις αυτό, θα καταλάβεις και πώς λειτουργεί. Δύσκολο είναι να αλλάξει κάποιος λογική, ότι δηλαδή δεν μαγειρεύει, αλλά κάνει ζαχαροπλαστική».
Ακόμη, το νέο της βιβλίο περιέχει μαθήματα ζαχαροπλαστικής βήμα-βήμα,
1ο μάθημα: φτιάξε βήμα βήμα μπισκότα με κουπάτ
2ο μάθημα: φτιάξε βήμα βήμα μπισκότα ζυμωμένα στο χέρι
3ο μάθημα: φτιάξε βήμα βήμα μπισκότα με σακούλα κορνέ
Η ίδια καταφέρνει να είναι αρκετά αδύνατη παρά το ότι περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα «Φροντίζω να γυμνάζομαι προκειμένου να μη με ενδιαφέρουν οι θερμίδες, αλλά και πάλι πρέπει να προσέχουμε, οπότε προσπαθώ να κρατώ τις ισορροπίες. Για παράδειγμα, δεν θα φάω πρωινό αν ξέρω ότι έχω να δοκιμάσω κάποια γλυκά, λόγω της δουλειάς. Νομίζω πως σε ό,τι έχει να κάνει με την απόλαυση, πρέπει απλά να μη γίνεται κατάχρηση. Άρα, προσέχουμε και την ποσότητα και τη συχνότητα. Βέβαια, είναι τόσο δύσκολες πια οι συνθήκες της ζωής, που αν πάρεις και κάποιες θερμίδες παραπάνω απολαμβάνοντας ένα γλυκό, δεν έγινε και τίποτα»!
Σε κάθε σελίδα του νέου βιβλίου θα βρεις πολλές χρήσιμες συμβουλές, οδηγίες tips και μυστικά που θα σε οδηγήσουν σε τέλεια αποτελέσματα!
Δες εδώ το backstage video από τα γυρίσματα του διαφημιστικού για το νέο βιβλίο!
Το βιβλίο κυκλοφορεί αποκλειστικά με τον τηλεθεατή μόνο με 3,40 και 1,50 ευρώ για το περιοδικό.