O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο

Το νέο hot spot της Κηφισιάς<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Ο διακεκριμένος Chef Patissier Διονύσης Αλέρτας & το Catering Δειπνοσοφιστήριον ανοίγουν τις πύλες του νέου ζαχαροπλαστείου Criollo


Ελαιών 34 στην Κηφισιά, σε περιμένουν εμπνευσμένες, αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις που σε ταξιδεύουν συναρπαστικά στους πιο gourmet patisserie προορισμούς.




Φίνες πρώτες ύλες, δουλεύονται με αγάπη, φαντασία & υψηλή τεχνογνωσία και μετουσιώνονται σε λαχταριστές τούρτες, μακαρόν, τάρτες, mousse, κέικ, παγωτά και άλλες υπέροχες, γλυκές εμπειρίες γεύσης.
Δοκίμασε τάρτα με σουφλέ σοκολάτας, mousse κάστανο με καρδιά από αχλάδι, τάρτα αμύγδαλο-φιστίκι με creme framboise, mousse dulcey με compote passion-mangue-ananas, τάρτα αλμυρής καραμέλας κ.α.







Ζαχαροπλαστείο Criollo

Τηλέφωνο: 210 8073967
Website: www.criollo.gr
E-mail: info@criollo.gr.