Ο γαστρονομικός οδηγός Gault & Millau στην Ελλάδα

Η ελληνική γαστρονομία ξεκινά ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Ο απόλυτος γαστρονομικός οδηγός Gault & Millau έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Gault & Millau ανακοινώνει την επίσημη είσοδο του στην ελληνική γαστρονομική σκηνή μέσα από μια λαμπερή και γευστική βραδιά στη Γαλλική Πρεσβεία.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης θα είναι όλες οι προσωπικότητες του ελληνικού στερεώματος που έχουν συνδράμει στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας εντός και εκτός συνόρων. Ο διεθνής θεσμός αξιολόγησης εστιατορίων με σκοπό τη διαφύλαξη και διατήρηση της ποιότητας της γαστρονομίας σε υψηλό επίπεδο έρχεται για να ταξιδέψει την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από το ήδη επιτυχημένο δίκτυο του σε 22 χώρες.

Ο Gault & Millau σπάει τα σύνορα και ανοίγει τους ορίζοντες

για το μεγαλύτερο ταξίδι της ελληνικής γαστρονομίας στον

κόσμο.