Follow us

Οι πιο crispy σπιτικές τηγανητές πατάτες

Όλα τα tips από έναν σεφ με 3 αστέρια Michelin.

τηγανητές πατάτες

Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζεις, ο 45χρονος Dani García είναι ένας από τους σημαντικότερους Ισπανούς σεφ και restaurateurs. Ο μάγειρας από την Μαρμπέγια θεωρείται αρτιζάνος της γεύσης. Το 2000 πήρε το πρώτο του αστέρι Michelin για τη δουλειά του στο εστιατόριο Tragabuches στη Μάλαγα. Το Dani García Restaurant του ξενοδοχείου Puente Romano, στη γενέτειρά του είναι πλέον βραβευμένο με 3 αστέρια του κορυφαίου γαστρονομικού οδηγού.

Κατά τη διάρκεια του κατ΄ οίκον περιορισμού του λόγω κορονοϊού, δίνει και ο ίδιος συνταγές από την κουζίνα του σπιτιού του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί μία Βίβλο της γεύσης. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τις τέλειες τηγανητές πατάτες και ποια πράγματα πρέπει να προσέξεις για να τις πετύχεις.

Δες περισσότερα στο esquire.com.gr
Κεντρική Φωτογραφία: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ