Συνταγή για παγωτό κανέλα | Εύκολο, σπιτικό και τόσο γευστικό

Μία εύκολη συνταγή για χειροποίητο παγωτό, με ιδιαίτερη γεύση κανέλα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις χειροποίητο παγωτό στο σπίτι με γεύση κανέλα!

Υλικά

  • 2 φυτικές κρέμες χτυπημένες σε σαντιγί
  • 1 Φλυτζάνι ζαχαρούχο
  • 2 κρόκους χτυπημένους με 1 κ.γλ. ζάχαρη και 1 βανίλια
  • Όση κανέλα θέλεις

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μείγμα για δύο λεπτά. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Δεν κάνει κρυσταλλάκια ενώ αν το αφήσεις για 10 λεπτά εκτός ψυγείο γίνεται σεμιφρέντο.

Από τη μαμά του αναγνώστης μας Δημήτρη, την Ελένη Μπουκουβάλα, Χαλκίδα..