Πάμε για cocktails;

Η Food Editor του Madame Figaro δοκιμάζει 3 νέες προτάσεις cocktail με ρούμι από του ευφάνταστους bartenders των Friday's!

ΓΡΑΦΕΙ: NAFSIKA MAVROMOUSTAKOU

Η Food Editor του Madame Figaro, δοκιμάζει τρεις νέες προτάσεις cocktail με ρούμι από του ευφάνταστους bartenders των Friday's!

Τρία ολοκαίνουρια, ευφάνταστα, απολαυστικά rum cocktails υπόσχονται νοητά ταξίδια στην κουβανέζικη κουλτούρα. Οι πιο έμπειροι bartenders των T.G.I. Friday’s εμπνεύστηκαν από τα κλασικά κουβανέζικα cocktails και δημιούργησαν επαναστατικούς συνδυασμούς απόλαυσης.

Έτσι προέκυψε το Cranberry Mojito με την έντονη φρουτώδη γεύση, που προέρχεται από το χυμό των cranberries και συνδυάζεται με Havana Club Anejo 3 ετών, ενώ ολοκληρώνεται με φρεσκάδα και δροσιά από φρέσκα limes και φύλλα μέντας, το Cuba Libre Orange & Ginseng, το κλασικό κουβανέζικο cocktail, πάντα με Havana Club Anejo Reserva, σε ενισχυμένη μορφή με ginseng, λικέρ άγριου ιβίσκου, εκχύλισμα πορτοκαλιού και φρέσκο ginger, και το Lemon Pie Daquiri, μία διαφορετική εκδοχή της Lemon pie με βάση το Havana Club Anejo 3 ετών, με lemon cream sauce και γαρνιτούρα από τριμμένο μπισκότο, ενώ το φυσικό εκχύλισμα λεμονιού και το ξύσμα φρέσκου lime ολοκληρώνουν την απαλή γεύση του.

Tα νέα Rum Cocktails σερβίρονται μέσα στα ειδικά ποτήρια του Havana Club, φτιαγμένα από original μπουκάλια Havana Club κομμένα στη μέση. Τα μπουκάλια χρησιμοποιούνται κατόπιν ως ποτήρια, ώστε να ανακυκλώνεται η πρώτη ύλη του γυαλιού, όπως και οι περισσότερες πρώτες ύλες στην Κούβα, καθώς η ανακύκλωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουβανέζικης κουλτούρας. Να που μάθαμε και κάτι ακόμη για τη μαγευτική Κούβα.