Πού θα δοκιμάσεις τοπικές συνταγές της Κέρκυρας στην Αθήνα;

Το εστιατόριο Μimaya στην Γλυφάδα μας ταξιδεύει γευστικά στην Κέρκυρα με λαχταριστές τοπικές συνταγές <br />

ΓΡΑΦΕΙ: MARIALENA GOUSIOU

Το εστιατόριο Μimaya στην Γλυφάδα μας ταξιδεύει γευστικά στην πανέμορφη Κέρκυρα με λαχταριστές τοπικές συνταγές και πιάτα που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε στη μακρινή Κέρκυρα -αν και θα ήταν μία εξαιρετική ιδέα- για να μπορέσουμε να γευτούμε την περίφημη παστιτσάδα ή το τοπικό σοφρίτο του νησιού, αφού το ΜΙΜΑΥΑ μας τα προσφέρει στην Αθήνα.



Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρσι το “Ταξίδι στη Μεσόγειο” με αφιέρωμα στις κουζίνες τεσσάρων μεσογειακών χωρών, φέτος το αγαπημένο μας εστιατόριο σαλπάρει για τις ελληνικές θάλασσες και μας ταξιδεύει σε τέσσερα πανέμορφα ελληνικά νησιά μέσα από τις μοναδικές γευστικές τους παραδόσεις.

Το ταξίδι ξεκινά το Μάιο από το Ιόνιο Πέλαγος και την όμορφη Κέρκυρα, με Νουμπουλοσαλάτα (σαλάτα με αντίδια και κερκυραϊκό μοσχαρίσιο Νούμπουλο), Τσιγαρέλι, Μελιτζάνες Παστρόκιο, Γαρίδες Σαβόρο, Σοφρίτο και φυσικά Κερκυραϊκή Παστιτσάδα, ενώ συνεχίζεται στην Κρήτη, όπου βρίσκουμε τις ρίζες της Μεσογειακής διατροφής και καταλήγει στο Βόρειο Αιγαίο και τη Λέσβο, την γενέτειρα της παραγωγής του ελληνικού ελαιολάδου, με ενδιάμεσο σταθμό τη Σαντορίνη με τα ιδιαίτερα προϊόντα της ηφαιστειογενούς γης.

Φυσικά, όλοι εμείς οι επίδοξοι σεφ βρίσκουμε τα παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα από το κάθε νησί στο MIMAYA SHOP. Βίρα τις άγκυρες λοιπόν.






MIMAYA
Mediterranean Cuisine & Wine
Μάρκου Μπότσαρη 8 - Γλυφάδα 210-8944850
www.mimaya.gr