Η φρεσκάδα των πρώτων υλών και η εντοπιότητά τους είναι δύο κανόνες απαράβατοι για τους ανθρώπους του Ιωδίου. Ψάρια από την Ικαρία, τη Λήμνο και την Εύβοια, γαρίδες Αμβρακικού, αστακοί από τον Αη-Στράτη της Λήμνου και άλλα ελληνικά ολόφρεσκα θαλασσινά μαγειρεύονται με μεράκι και γοητεύουν τον ουρανίσκο. Ζήτησε να ενημερωθείς για το menu degustation 5 πιάτων με κρασί στην τιμή των 30€ ανά άτομο.
Info: Ιώδιο, Διεύθυνση: Λ. Αχιλλέως 119Β, Π.Φάληρο, τηλ.: 210-98.84.258, www.iodio.gr