Η πίτσα με ροδάκινο και προσούτο θα είναι η νέα αγαπημένη σου

Μία γευστική και υγιεινή εναλλακτική στην αγαπημένη σου "αμαρτία"!

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ

Ξέχνα την συνηθισμένη σάλτσα μαρινάρα πάνω στην βάση της σπιτικής σου πίτσας: Αυτή η επιλογή που συνδυάζει αλμυρή και γλυκιά γεύση με ροδάκινο, λαχταριστή μοτσαρέλλα, πεντανόστιμο προσούτο και ευωδιαστό βασιλικό θα σε ξετρελάνει!

Τι θα χρειαστείς

Μισό κιλό τυρί μοτσαρέλλα σε λεπτά κομμάτια

12 λεπτά κομμάτια προσούτο, κομμένα στη μέση

1/3 κούπας φρέσκο βασιλικό

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Έτοιμη βάση για πίτσα

2 ροδάκινα σε σιρόπι Del Monte σε κομμάτια

Πώς θα την φτιάξεις

  • Βάλε τη σχάρα σε υψηλή θερμοκρασία και ψήσε τα ροδάκινα αναποδογυρίζοντας τα μέχρι να καραμελωθούν
  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου
  • Πασπάλισε τυρί πάνω στις ψημένες βάσεις της πίτσας
  • Ψήσε στο φούρνο ή στη σχάρα καλύπτοντας την πρώτα με ένα καπάκι μέχρι το τυρί να λιώσει (περίπου 8 λεπτά)
  • Βγάλε την από τη σχάρα ή τον φούρνο και επικάλυψε με τα ροδάκινα, το προσούτο και τον βασιλικό. Πασπάλισε λίγο λάδι