Follow us

Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι!

Το αυτοκίνητό σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό!

Woman enjoying vacation holidays luxurious beachfront hotel resort swimming pool

Όλες θέλουμε η κάθε ημέρα μας να είναι τέλεια, χωρίς άγχος, απαλλαγμένη από έγνοιες, βιασύνη ή αυτές τις μισές λέξεις που προφέρουμε μέσα από τα δόντια μας μην αφήνοντας στην πραγματικότητα την κακή ενέργεια να εξωτερικευτεί.

Πώς γίνονται όμως όλα αυτά; Σωστά σκέφτεσαι, δεν γίνονται. Γιατί, μεταξύ μας μιλάμε, όσο και να προσπαθείς θα το καταφέρεις για μία ή δύο μέρες το πολύ. Και τότε τι κάνεις; Κάθεσαι απλά και περιμένεις να σου έρθουν όλα έτοιμα;

Όχι, λοιπόν!

Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι εσύ μαζί με το αυτοκίνητό σου μπορείτε όντως να πετύχετε όλα τα παραπάνω;

Το αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει είναι ο σύμμαχος σου. Το αυτοκίνητο είναι σύντροφος. Είναι εφόδιο, είναι ο καλύτερος σου φίλος. Είναι τα πάντα.

Αναρωτιέσαι γιατί;

Γιατί το αυτοκίνητο είναι αυτό που όταν μπεις μέσα πρέπει να σε χαλαρώσει, πρέπει να σε ηρεμήσει. Θα πρέπει να σε ξεκουράσει. Θα πρέπει να σε πάει ασφαλή στον προορισμό σου, θα πρέπει να σου απομακρύνει όλες τις σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου και κυρίως να μην σου δημιουργεί καινούργιες.

Το αυτοκίνητο, ακόμα και αν δεν είσαι όλη μέρα στους δρόμους, όπως εγώ, πρέπει να έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Μαζί με το να είναι παρά πολύ κομψό, να μην καίει πολύ, να σου κάνει την καλύτερη παρέα.

Οι ώρες που περνάς στο αυτοκίνητο είναι αυτές που θα σε αποφορτίσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς συμπεριφορές, να λύσεις θέματα, να πάρεις αποφάσεις! Όλα αυτά μέσα στο αυτοκίνητο; Και όμως! (αναλογίσου μόνο πόσες φορές έχεις φτάσει με νεύρα στο σπίτι επειδή είχε κίνηση και ζεσταινόσουν αλλά και πόσες με χαρά όταν το ραδιόφωνο έπαιζε το αγαπημένο σου τραγούδι)

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορείς να τα βρεις σε ένα αυτοκίνητο, σε αυτό που τα βρήκα και εγώ, το smart fortwo! Σαν beauty editor που είμαι, εκτός από ένα μεγάλο μέρος της ημέρες μου που σπαταλώ μπροστά από τον υπολογιστή γράφοντας για τις νέες τάσεις και όλα τα beauty νέα, βρίσκομαι επίσης πολλές ώρες στον δρόμο προκειμένου να παρευρίσκομαι σε παρουσιάσεις νέων προϊόντων, σε ραντεβού και σε συναντήσεις.

Τι beauty θα ήμουν αν δεν είχα το πιο beauty αυτοκίνητο να με πηγαίνει και να μου χαρίζει απλόχερα όλες τις ανέσεις που έχει ανάγκη σήμερα μία γυναίκα!

Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι!

Ποιες είναι αυτές;

Είναι κομψό, μικρό, ευέλικτο. Το παρκάρεις παντού, το αναγνωρίζεις ανάμεσα σε όλα γιατί έχει ένα υπέροχο σαμπανί χρώμα, το αγαπάς γιατί είναι πολύ γλυκό και ταυτόχρονα πολύ λειτουργικό.

Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι! - εικόνα 2

Έχει ενσωματωμένη οθόνη, το smart Media-System, με εγκατεστημένο σύστημα πλοήγησης για να μην χάνεσαι ποτέ, αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σούπερ κατανοητό και εύκολο στην χρήση πίνακα οργάνων, πλήκτρα στο τιμόνι για να μην αποσπάσαι από την οδήγηση και να χειρίζεσαι γρήγορα τις λειτουργίες που χρησιμοποιείς πιο συχνά αλλά και eco smart ή sport επιλογή οδήγησης με δυνατότητα cruise control.

Όσον αφορά την άνεση, η ξεκούραση επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό όταν απολαμβάνεις την οδήγηση στα μεγάλα καθίσματα, πάνω σου βρίσκεται η διάφανη οροφή ενώ το ραδιόφωνο παίζει τα αγαπημένα σου τραγούδια. Φυσικά, το μείγμα υλικών και χρωμάτων στο εσωτερικό, που η ίδια έχεις επιλέξει, υπογραμμίζει το μοναδικό χαρακτήρα του νέου smart fortwo – και προσδίνει σε κάθε γραμμή εξοπλισμού μια αποκλειστικά δική της νότα.

Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι! - εικόνα 3

Τι θα ξεχωρίσεις σαν γυναίκα; Τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που αναδεικνύει το κομψό εσωτερικό κατά τις νυχτερινές διαδρομές. Οι οπτικές ίνες στις επενδύσεις θυρών, στην κεντρική κονσόλα και το χώρο ποδιών δημιουργούν έναν έμμεσο, απαλό φωτισμό.

Τι θα εκτιμήσεις; Την χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει από τον προκάτοχό του δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς κάθε χώρο του αλλά και την ευκολία που σου χαρίζει καθώς συνδέεται με το smartphone σου λύνοντάς σου τα χέρια!

Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι! - εικόνα 4 Πώς να αλλάξεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι! - εικόνα 5

Και τώρα, ναι, χαίρομαι να κάνω διαδρομές και να απολαμβάνω κάθε στιγμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ