Follow us

Πώς να φτιάξεις την τέλεια καρμπονάρα: τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Τα καλύτερα tips με αφορμή την #carbonaraday.

Η συνταγή για την αυθεντική καρμπονάρα

Σήμερα, είναι η ιδανική μέρα για να φτιάξεις την τέλεια καρμπονάρα. Με αφορμή την #carbonaraday, συγκεντρώσαμε τα tips που εγγυώνται σίγουρη επιτυχία.

Χρησιμοποίησε αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στη σάλτσα και δίνοντας προσοχή στη θερμοκρασία των αυγών, θα πετύχεις την τελειότητα. Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε άλλο, βγάλε τα αυγά από το ψυγείο και άφησέ τα έξω στον πάγκο.

Ανακάτεψε πολύ καλά

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο σωστό ανακάτεμα των αυγών, ώστε να ενωθούν καλά οι κρόκοι.

Βγάλε την κατσαρόλα από τη φωτιά

Εδώ γίνεται το συχνότερο μπέρδεμα στην προετοιμασία της καρμπονάρας. Δεν μπορείς να ανακατέψεις τα ζυμαρικά με τη σάλτσα όσο είναι πάνω στο καυτό μάτι. Απόσυρε την κατσαρόλα από τη φωτιά και συνέχισε τη διαδικασία.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ