Πού στην Αθήνα θα φας χειροποίητο σουβλάκι

Στο Ermina's έχεις μία διαφορετική πρόταση

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

Η Ερμίνα Βασιλειάδου, μητέρα η ίδια τεσσάρων παιδιών, αναζητώντας τη γρήγορη, αλλά όχι εύκολη, λύση για το οικογενειακό φαγητό, προτείνει το σουβλάκι… ‘’αλλιώς’’. Σε μια πόλη όμως που δεν λείπουν οι προτάσεις για σουβλάκι γιατί άλλη μία;

Γιατί όλα είναι χειροποίητα και τα κρέατα είναι φρέσκα και ελληνικής εκτροφής.

Γιατί ο Γρηγόρης Τσακίρης (Ρις με γούστο,Centrale κ.α), από τους καλύτερους στην επιλογή και διαχείριση του κρέατος, έδωσε στην Ερμίνα πεντανόστιμες συνταγές.

Γιατί στο Ermina’s καταφέρνουν το αυτονόητο: φρεσκάδα και νοστιμιά,

2 σε 1.

Ο Γρηγόρης Τσακίρης έδωσε συνταγές για σουβλάκια (με μπιφτεκάκια ή ψιλοκομμένα φιλετάκια) από μοσχάρι ελληνικής εκτροφής, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και χοιρινό από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας. Το κάθε σουβλάκι αποτελεί μοναδική πρόταση μια και σερβίρεται με τη δική του, ξεχωριστή σος.

Στο Ermina’s σερβίρουν φρεσκοκομμένες ,’’αληθινές ‘’ πατάτες, σπιτική γιαουρτάδα και σάλτσα ντομάτας και φυσικά φτιάχνουν μόνοι τους τις πίτες. Όποιος θέλει, μπορεί να απολαύσει τα παραπάνω και σε μεριδούλες , χαζεύοντας χαλαρά, στους πάγκους του Ermina’s, την πιο ζωντανή πλατεία της πόλης.

Για την περίοδο της Σαρακοστής,είτε νηστεύεις είτε όχι, δοκίμασε τις δύο ξεχωριστές προτάσεις με μανιτάρια πορτομπέλο ή πατατοκροκέτες.

Μετά τη βόλτα ή τη δουλειά, απόλαυσε το σουβλάκι … “αλλιώς”, στο Εrmina’s .

Το Εrmina’s λειτουργεί κάθε μέρα από τις 12.00-22.00 και την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 12.00-24.00.

Αιόλου 19Γ, πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα.