Συνταγή για παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και καρύδια

Μια δροστιστική σαλάτα για να απολαύσεις το μεσημέρι ή το βράδυ για κάτι ελαφρύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Η παντζαροσαλάτα είναι μια από τις πιο δροσιστικές σαλάτες, τέλεια για τα ζεστά μεσημέρια ή για ένα ελαφρύ βραδινό, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Δες παρακάτω την πιο εύκολη συνταγή για παντζαροσαλάτα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως άλειμμα.

Συνταγές για αυγοσαλάτα και πρασοσαλάτα

Συνταγή για χούμους με λιαστή ντομάτα

Τι να φάω το μεσημέρι; 10 light γεύματα με λιγότερες από 400 θερμίδες για να μην τρως μόνο κοτόπουλο-σαλάτα

Συνταγή για παντζαροσαλάτα

Υλικά

  • 250 γρ γιαούρτι
  • 200 γρ παντζάρια κομμένα σε μικρά κυβάκια
  • 100 γρ καρύδια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το γούστο

Εκτέλεση

Κόψτε το παντζάρια σε μικρά κυβάκια και ανακατέψτε με το γιαούρτι. Προσθέστε τα καρύδια και δώστε γεύση με αλάτι και πιπέρι ανάλογα με το γούστο σας. Προσθέστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο πριν από το σερβίρισμα.

Μπορείτε να την αφήσετε στο ψυγείο (καλυμμένη) για μερικές ώρες για να κάνετε τη γεύση ακόμη πιο δυνατή).

Για περισσότερες συνταγές, ιδέες και έμπνευση κάνε κλικ στο Facebook.com/Cool Artisan