Follow us

Σφυρίδα, Τόνος, Μπακαλιάρος: 3 chef μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για πιάτα με ψαρικά

Τρυπώνουμε στην κουζίνα του Alfredo's, του Balthazar και του Ambrosia και μοιραζόμαστε τις συνταγές των πιο διάσημων chef της Αθήνας

slide_fai


Τρυπώνουμε στην κουζίνα του Alfredo's, του Balthazar και του Ambrosia και μοιραζόμαστε τις συνταγές των πιο διάσημων chef της Αθήνας


Το καλό φαγητό είναι συνώνυμο με τα ποιοτικά υλικά, την έμπνευση, το ταλέντο και βέβαια γνώση των τεχνικών της μαγειρικής! Όλα αυτά τα έχουμε στην Ελλάδα και μάλιστα σε αφθονία! Τρεις top chef από ελληνικά εστιατόρια μοιράζονται μαζί μας τις συνταγές τους και αποκαλύπτουν τα επαγγελματικά μυστικά πίσω από τα ιδιαίτερα πιάτα τους!

Κάνε κλικ σε κάθε συνταγή για να δοκιμάσεις τα πιάτα τους


Φιλέτο Κιτρινόπτερου Τονου με φρέσκα λαχανικά και σος εσπεριδοειδών από τον Executive Chef Κώστας Αραµπατζή του εστιατορίου Ambrosia
Σφυρίδα, Τόνος, Μπακαλιάρος: 3 chef μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για πιάτα με ψαρικά - εικόνα 2



Μπακαλιάρος με σαλάτα καπνιστής μελιτζάνας και βινεγκρέτ ντομάτας από τη chef Κωσταντίνα Φάκλαρη του Balthazar
Σφυρίδα, Τόνος, Μπακαλιάρος: 3 chef μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για πιάτα με ψαρικά - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr